Forside          Bag om ArtBreathe           Kollektion 01 akvarel

Papir_video_Bg.png
Artbreathe_negativ.png

Velkommen til ArtBreathe. Et kreativt åndehul hvor alle kan være med. Et sted hvor jeg nysgerrigt udforsker kreativitet, og inspirerer til at finde den i dig selv. Jeg vil gå på opdagelse og dele viden om kunsthistorie, farvepsykologi og meditation. 

Louisetorp.jpg
Mood_03.jpg

Jeg startede Art.breathe med et ønske om at lade alle vide at de har evnen til at være kreativ inde i sig selv. Inspirere og hjælpe andre på vej til at opdage sin egen kilde til kreativitet. For nogen kræver det først at man tillader sig selv at være kreativ. Ser på sig selv som kreativ og tror på det. Ellers går man i stå før man kommer i gang.

Bag om ArtBreathe

Min navn er Louise. Jeg har en baggrund fra kunsthistorie og multimedier på Århus universitet. Under mit speciale startede jeg som praktikant på et reklamebureau i københavn og her endte jeg med at blive hængende. Jeg kunne lide energien og det kreative miljø, der var sjældent to uger der var ens. Efter 10 år på forskellige reklamebureauer og med et lille barn i bagagen kunne jeg mærke at det var tiden til at forsætte min hverdag under nogle andre vilkår. Så jeg tog en beslutning om at forsætte som selvstændig freelance art director hvilket jeg aldrig har fortrudt. 

Med tiden blev det klart for mig at en ting er at være kreativ med sit arbejde. En anden ting er at sætte sig selv fri og skabe fra hjertet. At gå i en dialog med sit indre og tag en meditativ pause fra hverdagen. Det er her vi går i et helende flow en tilstand som jeg gerne vil inspirere alle til at opleve hvilket var motivationen for at starte ArtBreathe op.

Har du spørgsmål? du er altid velkommen til at skrive til mig på louisetorp@me.com

Følg ArtBreath på

  • Instagram
  • Facebook